05-03-2019
Alles over oorzaken en gevolgen van letselschade en dat wat wij voor u kunnen doen op dit vlak.
» Lees verder

26-10-2015
Kindergebonden budget
» Lees verder

13-10-2015
Ontslag AOW-gerechtigde
» Lees verder

Meer nieuws

Wat doet De Rechtsbeschermer?

De Rechtsbeschermer biedt rechtzoekenden hulp bij juridische geschillen. Wij adviseren en helpen zowel consumenten als het midden- en kleinbedrijf.

Wat maakt De Rechtsbeschermer zo bijzonder?

De Rechtsbeschermer is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen met een juridische vraag. Heeft u een Gezinspakket of Bedrijfsabonnement dan lopen de voordelen nog verder op.

De combinatie van advocaten en (bedrijfs)juristen zorgt voor een altijd passende insteek. Omdat de advocaten en juristen in teamverband werken, vindt veel inhoudelijk overleg plaats en krijgt u altijd de beste oplossing bezien vanuit verschillende invalshoeken.

Soms lukt het niet om tot een oplossing te komen, dan direct worden geprocedeerd door de advocaten. Wij kunnen u vertegenwoordigen bij alle rechtbanken door het hele land.

Wat beloven wij?

Altijd een advocaat of (bedrijfs)jurist beschikbaar die beschikbaar is om uw juridische problemen op te lossen. Een adviseur die meedenkt naar een oplossing.

Wilt u meer informatie of advies, neem dan contact op met Dé Rechtsbeschermer via telefoonnummer 026-4426571 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.